Skip to content

Putkiremontti kannattaa teettää hinta-laatu -suhteen mukaan

heinäkuu 1, 2011

Putkiremontti teetetään taloon yleensä 40–50 vuoden välein. Tällöin putket yleensä uusitaan. Pienempiä remontteja voi joutua tekemään useammin etenkin, jos edellistä putkiremonttia ei ole tehty huolellisesti ja asiantuntevasti. Siksi putkiremontin urakoitsijaa ei saa valita vain hinnan mukaan.

Kun löydät juuri sinulle sopivan tekijän, saat laadukasta työtä mahdollisimman kilpailukykyiseen hintaan. Tämä vaatii tietysti paljon pohjatyötä ja vertailua, mutta on sen arvoista. Kunnollisen putkiremontin tunnistaa siitä, että sen joutuu tekemään vain kerran yhdessä asunnossa asumisen aikana. Puolen vuosisadan kuluttua on todennäköisesti jo seuraavan asukkaan vuoro kustantaa uudistus.

Aloita putkiremontti valitsemalla urakoitsija

Putkiremontti kannattaa aina aloittaa vertaamalla ja valitsemalla sille tekijä. On aina parasta, että remontin tekijä olisi mukana heti suunnitteluvaiheesta lähtien. Näin remontin kanssa ei jouduta hakoteille, vaan kaikki menee kerralla oikein.

Putkiremonttiin kuuluu usein isoja purku- ja rakennustöitä. Se vaikuttaa kiinteistön tietoliikenteeseen, sähköjohtoihin ja antenniverkostoon. Jos on epävarma omien rakennustaitojensa suhteen, kannattaa putkiremontin urakoitsija ottaa mukaan toimenpiteisiin. Usein yritykset tarjoavat edullisempia paketteja, joihin kuuluu kokonaisvaltaisempia remonttipalveluita.

Samaan aihepiiriin kuuluvia artikkeleita

Kommentit

Ei kommentteja.

Lisää kommentti

Pakollinen

Pakollinen