Skip to content

Pelikaani pelastaa

tammikuu 8, 2013

Tilanpuute on krooninen tapaus, joka esiintyy kaikissa kodeissa jossain elämän vaiheessa. Erityisesti pääkaupunkiseudulla, missä asuntokannasta suuri osa on kerrostaloja, eikä omakotitaloissakaan ole suuria latoja pihassa, mihin varastoida rakkaita tavaroita. Lisäksi voi tulla hetkellisiä muuttoja ulkomaille esimerkiksi vaihto-oppilasvuoden merkeissä, jolloin omasta vuokra-asunnosta haluaa luopua, mutta tavarat säilyttää. Syy voi olla vaikka purjehdusvarusteet talvisäilöön vienti.

 

Ongelmaan on olemassa ratkaisu: Self Storage

Pääkaupunkiseudulla toimiva yritys Pelikaani varasto, joka tarjoaa yksityisille sekä yrityksille varastointiratkaisuja. Varastotiloja voi vuokrata 1m2 kokoisista tiloista aina 30m2 kokoisiin tiloihin. Varastotiloissa voit säilyttää monenlaista tavaraa. Muita rajoituksia ei varastoitavan tavaran suhteen ole kuin että tavara ei saa olla laitonta eikä tulenarkaa.

Pelikaani on hyvä valinta ainakin seuraavista syistä:

  • Vuokravarastosta ei tarvitse maksaa panttia tai vakuuksia
  • Pelikaanin henkilökunta auttaa sopivan vakuutuksen löytämisessä
  • Mahdollisuus vuokrata peräkärry sekä hankkia muuttolaatikot ja pakkausmateriaalit Pelikaanilta

Varastot pääkaupunkiseudulla

Pelikaanilla on useita varastotiloja ympäri pääkaupunkiseutua. Helsingin keskustaa lähinnä olevat ovat Lauttasaaressa, Vallilassa sekä Herttoniemessä. Muut varastot sijaitsevat, Kilossa, Malmilla sekä Ala-Tikkurilassa. Olariin avataan uusi varasto vuoden 2013 aikana. Pelikaanin varastoissa on katetut lastaus- ja purkualueet, joten säällä ei ole väliä. Erikoisuutena ovat drive-in varastot, joihin voi vaikka ajaa peräkärryn sellaisenaan. Muitakin varastopalvelun tarjoajia pääkaupunkiseudulla on, mutta Pelikaani Self Storage on toimija jonka palvelun laatuun voi luottaa.

Samaan aihepiiriin kuuluvia artikkeleita

Kommentit

Ei kommentteja.

Lisää kommentti

Pakollinen

Pakollinen