Skip to content

Parhaimmat joululahjaideat ovat suomalaista designia

joulukuu 7, 2016

Joskus joululahjojen hankkiminen on vaikeaa. Varsin hankalaa on hankkia lahja erityisesti sellaiselle henkilölle, jolla on jo kaikkea. Tällaisessa tilanteessa usein uutuudet sekä laadukkaat tuotteet toimivat. Kun lahjatavara on lisäksi suomalainen, niin voi olla melko varma, että lahjan saaja pitää siitä.

Käyttötavarat ovat aina hyvä hankinta, sillä ne kuluvat käytössä ja jokainen tarvitsee niitä. Myös ruokalahjat sekä herkkulahjat ovat mainioita ideoita joululahjaksi tai joulutuliaisiksi ja ne tulevat jokaisessa perheessä varmasti hyvään käyttöön. Lahjan saajan ruokavalio ja allergiat kannattaa selvitellä etukäteen.

Pentikin astiat ja herkut

Pentikistä löytyy joulun alla toinen toistaan kauniimpia joululahjapaketteja. Pentikin kaunis astia yhdistettynä johonkin herkulliseen ruokatuotteeseen kauniissa paketissa ilahduttaa varmasti jokaista. Lahjaideoita löytyy moneen makuun ja moneen tyyliin. Ennen joulua myyntiin tulee uusia joulumalliston tuotteita, joista löytyy uusia vaihtoehtoja niille lahjansaajille, joilla on jo kaikkea. Pentikin ikisuosikkeja ovat hopeiset porot, joita monet keräilevät. Tämän vuoden uutuus-sarja on Amaryllis, jonka kaunis kuosi miellyttää varmasti monia. Pentikin punasävyiset Omenapuu-tuotteet tuovat myös jouluiloa monessa suomalaisessa kodissa. Kaikki Pentikin tuotteet ovat suomalaista designia, joten ostamalla Pentikiä, tukee samalla suomalaista työllisyyttä.

Vallilan pussilakanat

Vallilalta löytyy laaja valikoima ihania ja laadukkaita pussilakanoita. Jokainen tarvitsee pussilakanoita ja niitä ei usein tule ostaneeksi itselle. Kannattaa selvitellä etukäteen millaisista väreistä lahjansaaja pitää. Vallilalta löytyy paljon upeita vaihtoehtoja jokaiselle. Vallilan pussilakanojen kuosit ovat suomalaisten suunnittelijoiden käsialaa ja materiaali laadukasta puuvillaa. Ennen joulua myyntiin tulee myös Vallilan joulumallisto, josta löytyy kauniita vaihtoehtoja joululahjaideoiksi.

Iittalan vitriini

Iittalan vitriini on yksi Iittalan suosituimpia tuotteita. Monikäyttöinen Vitriini-rasia on ihana lahjaidea henkilölle, jolla on jo kaikkea. Vitriinissä voi säilyttää kaikenlaisia kodin pikkutavaroita, koruja tai muistoja. Sitä voi hyödyntää myös ruokapöydän kattauksessa vaikkapa suolan tai sokerin tarjoiluun. Vitriinit on palkittu vuonna 2011 kansainvälisellä iF-muotoilupalkinnolla. Suosion salaisuutena lienee selkeä muotoilu, kauniit värit sekä rasioiden monikäyttöisyys. Vitriinejä on myynnissä monia eri värejä ja hinnat vaihtelevat hieman värin mukaan 50 – 70 euron välillä.

Marimekon sukat

Marimekolta löytyy kauniita ja raikkaita sukkia, joista joka ikinen lahjan saaja ilahtuu. Sukat sopivat lahjaksi niin äidille kuin tyttärellekin ja niin isälle kuin pojallekin. Laadukkaita sukkia on saatavana monissa väreissä ja useissa kuoseissa. Marimekon tavaramerkiksi ovat muodostuneet tasaraitasukat, jotka ovat joka joulu marimekon myydyimpiä tuotteita. Sukkien hinta on 15 – 25 euroa.

 

Samaan aihepiiriin kuuluvia artikkeleita

Kommentit

Ei kommentteja.

Lisää kommentti

Pakollinen

Pakollinen