Skip to content

Lisää asuntosi viihtyvyyttä

joulukuu 15, 2010

Erityisesti lomien aikaan ja miksei myös arkena kodissa vietetään paljon aikaa ja sen halutaan silloin olevan mahdollisimman viihtyisä. Helposti viihtyisyyttä haetaan huonekaluilla, viherkasveilla ja tekstiileillä. Asunnon viihtyvyyttä kannattaa pohtia myös tavallista laajemmin. Jos asunnossa viettää paljon aikaa, muutamalla edullisella lisäyksellä asunnosta saa hotellien luksustasoa vastaavan. Käytännöllisyys ja viihtyvyys lisäävät taatusti kaikkien asunnossa olijoiden tyytyväisyyttä.

1. Valaise tie ovelle

Mikä on mukavampaa kuin pimeällä aamulla lähteä kulkemaan valaistua polkua pitkin kohti autoa. Sama pätee töistä kotiin tultaessa. Etenkin Suomessa pääosin on aina pimeää, kun kodista lähtee jonnekin. Valoja on hyvä asettaa riittävään taajaan, että mikään kohta polusta ei ole kokonaan pimeässä.

2. Tilaa elokuvat langattomasti televisioosi

Hanki televisio, joka mahdollistaa nettiin menemisen. Näin pystyt ”tilaamaan” haluamasi tv-ohjelmat ja elokuvat televisioosi juuri silloin kun haluat. Elokuvia pystyy ostamaan mm. iTunesista, film2homesta, CDON:ista ja Welho Playsta.

3. Tee tilaa eteiseen

Hanki eteiseen kunnon säilytysratkaisu, jotta joka päivä sinua ei ärsytä joko ottaa tai laittaa takkiasi täpötäyteen naulakkoon.  Osta itsellesi kaappi, jossa on ylähäällä avointa tilaa ilman ovia naulakoille ja niihin laitettaville vaatteille, ja alaosa, jossa on ovelliset hyllyt jalkineille.

4. Laita liiketunnisteet aulan valoihin

Liiketunniste saa valon automaattisesti aina päälle tunnistimen havaitessa liikettä. Liiketunnistinta kiittää jokainen yöllä vessassa käyvä, sillä se ehkäisee varpaiden murtamisen ja jalkojen lyömisen kulmiin.  Valo on päällä tietyn aikaa ja sen jälkeen se sammuu automaattisesti.

Samaan aihepiiriin kuuluvia artikkeleita

Kommentit

Ei kommentteja.

Lisää kommentti

Pakollinen

Pakollinen