Skip to content

Kodin hoito helpommaksi

helmikuu 10, 2011

Oma kolo menee aina silloin tällöin sellaiseen kuntoon, etteivät omat voimat enää riitä sitä hoitamaan. Tällöin kannattaa ottaa apuun erilaiset talonmies- ja siivouspalvelut, jotka tekevät likaisen työn puolestasi. Jos koti on likainen, niin kannattaa palkata siivooja hoitamaan homma, jos taas koti vaatii kunnostusta, niin talonmies on oikea vaihtoehto auttamaan oman kodin hoitotöissä.

Siivouspalvelut oikeuttavat kotitalousvähennyksiin

Jos aikomuksena on palkata siivooja, niin kannattaa muistaa, että olet oikeutettu kotitalousvähennykseen. Kotitalousvähennys on 60 prosenttia tehdyn työn osuudesta. Lisäksi tulee 100 e omavastuuosuus. Jos siis siivooja veloittaa vuoden aikana esimerkiksi 1500e arvonlisäveroineen, niin joudut itse siitä maksamaan 700e (omavastuu 100e + 0,4 x 1500e = 700e).

Talonmies tuo Salatut Elämät omalle ovelle

Kaipaatko kodin ympäristöön vanhaa kunnon Talotaikureiden Seppo Taalasmaata hääräämään ja hoitamaan kodin kuntoa? Seppoa et voi saada, sillä Talotaikurit meni konkurssiin, mutta talonmies on kuitenkin mahdollista saada auttamaan kodin hoidossa.

Vaikka talonmies kuulostaakin vanhalta tavalta toimia, niin silti he ovat suosiossa. Tämä johtuu siitä, että talonmiehellä on kontollaan yksi kiinteistö kerrallaan, jolloin asiakkaista voidaan pitää hyvää huolta. Toinen on tilanne esimerkiksi kiinteistönhuoltoyrityksillä, joilla on asiakkaita enemmän kuin olisi aikaa palvella.

Miten kodin hoito siis saadaan helpommaksi? Palkkaamalla ammattilaisia tekemään sen puolestasi.

Samaan aihepiiriin kuuluvia artikkeleita

Kommentit

Ei kommentteja.

Lisää kommentti

Pakollinen

Pakollinen