Skip to content

Hyvät toimistokalusteet luovat viihtyisän työympäristön

lokakuu 3, 2014

toimistokalusteetHyvät ja laadukkaat toimistokalusteet luovat viihtyisän ja käytännöllisen työympäristön. Puhuttaessa toimistokalusteista, ihmiset ajattelevat useimmiten työpöytää ja työtuolia. Nämä ovat epäilemättä työntekijän kannalta tärkein osa toimistokalustusta, mutta todellisuudessa toimistokalusteita on pienessäkin toimistossa paljon enemmän!

Välisermit

Avokonttoreissa pöytien ja työpisteiden väleissä olevat sermit luovat yksityisyyttä työpisteiden välille ja vaimentavat samalla näppärästi melutasoa! Sermit ovat helposti liikuteltavia ja niiden rakentaminen erilaisiin muotoihin on hyvin helppoa. Avokonttorissa väliseinien lisääminen tuo mukanaan työrauhaa, mutta vaikeuttaa avointa informaation kulkua. Väliseinien tuominen toimistoon on siis jokaisen yrityksen henkilökohtainen päätös. Halutaanko toimistossa maksimoida työrauha vai informaation kulku.

Neuvotteluhuoneet

Toimistoissa on usein myös neuvotteluhuoneita joiden pöydät ja tuolit ovat suunniteltu nimenomaan toimistokäyttöön. Nykyaikaisista neuvottelupöydistä löytyy usein keskusmoduli, jossa sijaitsee kaikki tarvittavat liittimet esityksille kuten HDMI-, VGA- ja ääniliitännät. Lisäksi moduuliin on voitu integroida muunmuassa käyttöliittymä eri esityslähteiden valinnalle sekä virtalähde tietokoneiden latureille.

Neuvotteluhuoneissa on erittäin tärkeää ottaa huomioon akustiikka sillä kaikuvassa neuvotteluhuoneessa käytävä keskusteltu on korville todella raskasta kuunneltavaa. Neuvotteluhuoneisiin löytyy valmiita akustoelementtejä jotka ovat suunniteltu myös näyttämään hyvältä eikä vain täyttämään ensisijaista tarvetta, huoneen kaiun minimointia.

Laaja valikoima toimistokalusteita löytyy esimerkiksi Kinnarpsin sivustolta!

Samaan aihepiiriin kuuluvia artikkeleita

Kommentit

Ei kommentteja.

Lisää kommentti

Pakollinen

Pakollinen