Skip to content

Cederroth -ensiapukaappi kodin järjestyksen pelastajana

elokuu 18, 2011

Monen kodin ongelmana on erinäisten tavaroiden säilytys. Suurinta päävaivaa tuottavat etenkin hygienia- ja terveystuotteet. Uteliaana ihmisenä minua kiinnostaa, mitä tuttavieni wc-peilikaapeista oikein löytyy. Ette usko, millainen määrä ja kirjo tavaraa niihin hukkuu.

Naapurini yhdestä ainoasta kaapista löytyy vessapaperirullia, saksia, kampoja, ihon- ja hiustenhoitotuotteita, hammashygieniaa, partakoneita ja hajuvesiä. Lista jatkuisi pidempäänkin, mutta toivottavasti ymmärrätte yskän.

En tajua, miten ihmiset voivat elää tällä tavalla! Menee yli ymmärryksen, miten he edes löytävät tai saavat ulos haluamansa esineet tai tuotteet. Jos jotain positiivista pitää asiasta löytää, niin ainakin voi sanoa, että tietää kaiken tarpeellisen olevan aina lähellä. Harmi vain, ettei siihen desinfiointiainepulloon pääse käsiksi kuin vetämällä koko kaapin alas!

Näistä kokemuksista kauhistuneena päätin sitten, ettei meillä ainakaan koskaan törmättäisi vastaavaan tilanteeseen. Tein inventaariota ja tajusin, kuinka hirveä määrä ensiaputuotteita, laastareita yms. meillä oikein on. Näitä tuotteita ei mielellään haluaisi päästää lasten ulottuvillekaan, niin teinpä pientä googletusta ja törmäsin Cederroth –ensiapukaappiin. Kaapin saa lukkoon avaimella ja sen saa käytännössä ripustettua minne tahansa seinäpinnalle talossa. Sattuneesta syystä vessaan en kuitenkaan sitä viitsinyt laittaa!

Samaan aihepiiriin kuuluvia artikkeleita

Kommentit

Ei kommentteja.

Lisää kommentti

Pakollinen

Pakollinen